Image

Aan de KU Leuven gebeurt onderwijs en onderzoek in vrijwel alle disciplines. Het onderwijs wordt georganiseerd door 15 faculteiten. Het onderzoek gebeurt in departementen en onderzoeksgroepen. Faculteiten en departementen zijn georganiseerd in 3 groepen: Humane Wetenschappen, Wetenschap & Technologie en Biomedische Wetenschappen. De KU Leuven heeft 14 campussen, verdeeld over 10 steden in Vlaanderen.

UNIVERSITEIT EN MAATSCHAPPIJ

KU Leuven deelt haar wetenschappelijke inzichten en neemt deel aan het publieke debat. Zo speelt de universiteit een belangrijke rol in de vooruitgang van onze maatschappij.

NETWERKEN EN SAMENWERKINGSVERBANDEN

De KU Leuven omvat naast de Universiteit ook de Universitaire Ziekenhuizen (UZ Leuven) en de dienst voor kennis- en technologietransfer (LRD). Zij werken samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoeksinstellingen, organisaties en bedrijven in binnen- en buitenland.

BELEIDSPLANNEN

De KU Leuven heeft een heldere visie op het vlak van onderzoek, onderwijs, kwaliteit en diversiteit.

Interesse?

Heb je interesse in AstroSounds en blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Enkel als je wil, laten we je ook weten wanneer een nieuwe training online komt.
Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met het AstroSounds privacybeleid.